nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo nivo

VYHLÁSENIE VOLIEB KANDIDÁTA NA OBSADENIE FUNKCIE DEKANA REFORMOVANEJ TEOLOGICKEJ FAKULTY UNIVERZITY J. SELYEHO

Akademický senát Reformovanej Teologickej fakulty Univerzity J. Selyeho (ďalej len „AS RTF UJS“) vypisuje voľby kandidáta na funkciu dekana RTF  UJS podľa Čl. 37c, bod 7. Štatútu UJS a vnútorného predpisu UJS Zásady voľby kandidáta na dekana fakulty UJS a prijatia návrhu na odvolanie dekana fakulty Univerzity J. Selyeho (Čl. 38, bod 1., ods. n) Štatútu UJS).

Dátum konania volieb: 13. februára 2025

Priebeh a harmonogram volieb:
 

Návrh kandidáta na dekana RTF UJS môže podať každý člen akademickej obce RTF UJS.

Návrhy kandidáta na dekana RTF UJS sa podávajú neanonymne a v písomnej forme predsedovi AS RTF UJS, od 10. októbra 2024 do 14. novembra 2024, 12:00 hod. cez podateľňu UJS na predpísanom formulári (Návrhový list viď v prílohe).

Do 28. novembra 2024 predseda AS RTF UJS zabezpečí súhlasné písomné vyjadrenie navrhnutých kandidátov s ich kandidatúrou na dekana RTF UJS a so spracovaním osobných údajov pre potreby volieb kandidáta na dekana RTF UJS, ich štruktúrovaný profesijný životopis, návrh stratégie rozvoja RTF UJS a výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace.

Do 05.decembra 2024 predseda AS RTF UJS zverejní zoznam kandidátov na dekana RTF UJS na úradnej výveske UJS a na webovom sídle fakulty UJS.

Súčasťou volieb na obsadenie funkcie dekana RTF  UJS je verejné vypočutie uchádzačov. Verejné vypočutie uchádzačov sa uskutoční 11. februára 2025. Verejné vypočutie sa uskutoční tak, aby možnosť klásť otázky kandidátom na funkciu dekana mali najmä členovia akademickej obce RTF  UJS a zástupcovia verejnosti. Verejné vypočutie sa vysiela naživo na webovom sídle UJS a celý záznam z verejného vypočutia sa zverejní na webovom sídle UJS najneskôr 12. februára 2025. Záznam z verejného vypočutia sa zverejní do 14. februára 2025.

Pri verejnom vypočutí sa zisťujú riadiace skúsenosti a manažérske schopnosti uchádzačov, ich vzťah k vysokoškolskému vzdelávaniu, vede a technike a vzťah k poslaniu a k oblasti pôsobenia RTF UJS. Kandidát na funkciu dekana zároveň predstaví svoj návrh stratégie rozvoja RTF  UJS.

Kandidáta na funkciu dekana RTF UJS volí volebné zhromaždenie, ktoré zvoláva predseda AS RTF UJS najneskôr do 28. januára 2025. Voľby kandidáta na funkciu dekana RTF  UJS sa uskutočnia dňa 13. februára 2025, na volebnom zhromaždení.

Voľba kandidáta na obsadenie funkcie dekana RTF UJS prebieha v súlade vnútorných predpisov UJS.

Výsledky volieb kandidáta na dekana RTF UJS vyhlasuje predseda AS RTF UJS.
Dekana RTF UJS vymenúva rektor na štvorročné obdobie na základe volieb.

v Komárne, 03. októbra 2024
Mgr. Zsolt Görözdi, Th.D.
predseda AS RTF UJS

Formulár na návrh kandidáta na funkciu dekana RTF UJS

 

Táto webová stránka používa súbory cookie na zlepšenie používateľskej skúsenosti a zabezpečenie svojho efektívneho fungovania. Používaním tohto webu súhlasíte s uchovávaním cookies.